Målet

Eftersom att jag har varit borta länge från träningen nu har jag som mål att komma iväg till gymmet tre gånger den här veckan och sedan få till ett fjärde cardiopass i skogen. Känns som en bra målsättning att inte gå ut för hårt, trots att jag egentligen vill vara på gymmet fem gånger. Kanske sex eller sju oxå, egentligen.. Men nu kör vi tre gånger i två veckor, så kan vi öka på sen! Jag är svintaggad!
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Josefin säger; | 2012-04-17 @ 11:27:52   

Älska att träna

Just nu glider jag omkring på en endorfinvåg. Så jävla underbart! Har varit en timme på gymmet och kört järnet vilket jag längtat såå länge efter. Men idag fick jag äntligen köra tills spyan satt i halsen och jag njöt varenda minut. Det blev styrketräning idag efter att ha lånat hem en inspirerande bok som jag lånade övningar av. Gjorde en cirkel med 3x15 reps utan vila. Detta med 12 övningar. Svetten sprutade.
Igår var jag och sambon ute på en 5 km lång promenad med hunden i skogen. Det var otroligt skönt och rogivande. Men jag har ju istället dragit på mig ett ordentligt skavsår så det blir ingen löpning för mig ikväll. Jag låter fötterna vila.
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Josefin säger; | 2012-04-17 @ 11:26:19   

Träningen

I tisdags regnade det och var väldigt höstigt ute. Men jag och sambon hade bestämt oss för att ta oss ut i spåret och springa, vilket vi gjorde. Trots att jag frös halvt ihjäl. Jag sprang 1,5 km vilket känns som en seger efter nästan en månads träningsuppehåll. Mina benhinnor var inte så glada på mig så jag fullföljde inte 2km utan stannade och gjorde utfall uppför en backe och sedan 3 ruschar uppför den. Sen kände jag mig nöjd.
Igår var jag på gymmet och gjorde 5 minuter på crossen innan jag gick på 30 minuter Core. Det var såå skönt och jag tog ut mig fullständigt. Svetten sprutade. Dessutom hade jag tagit cykeln ner till gymmet så jag trampade på allt vad jag hade hemåt och slog nytt rekord på den sträckan tror jag. Dessutom fick jag och sambon till en timmes promenad med hunden på kvällen i ett mycket bra tempo. SÅ SKÖNT!
Idag ska vi ge oss ut i spåret igen, samt att det blir långpromenad också. Ni anar inte vilken träningsglädje som bara sprider sig i hela kroppen!
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Träning | 2012-04-12 @ 09:55:52   

Hej!

Efter en lååång tids frånvaro är jag nu äntligen tillbaka på banan känner jag. Har fått till två träningstillfällen i veckan och det tredje väntar idag. Jag hade nästan glömt hur underbart härligt det är. När jag klev in på gymmet kände jag i hela kroppen hur mycket jag saknat det. Sååå underbart! Så nu är jag tillbaka och kommer kanske inte att blogga lika flitigt som vanligt, men jag är här i alla fall. 
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Josefin säger; | 2012-04-12 @ 09:49:28